El Galliner

3 de maig de 2016
Canvi d'inquilins
Avui hem fet un canvi d'inquilins, no perquè els antics no ens agradessin ni fessin molts d'ous, sino perquè com que volem que enguany el galliner sigui experimental, hem duit una lloca amb els seus pollets. Ha estat tot un èxit, ni la televisió te tant de públic!

 

14 de març de 2016
Gallines
Vos presentam les nostres gallines. Gràcies al padrí d'uns alumnes de l'escola que ens les ha regalades, tenim aquí les nostres inquilines. Amb elles, aprendrem a tenir-ne cura, a alimentar-les i ho farem entre tots. Tots en serem responsables del seu benestar.
8 de febrer de 2016
El Galliner.
Després d'haver informat al consell escolar i d'haver demanat a l'Ajuntament si hi havia algun impediment per poder instal·lar un galliner a l'escola (la normativa municipal permet  tenir-ne, sempre que no causin problemes d'insalubritat, i estiguin separats de les vivendes un mínim de 5 metres), finalment ja el tenim aquí.
Com a prova inicial ens han deixat aquest galliner transportable, per tal de poder avaluar si és una iniciativa bona per poder dur al centre.
La veritat és que vistes altres experiències a altres centres tot sembla indicar que sí que ho serà, però ens estimam més aplaçar la despesa de construcció d'un galliner més gran fins que sapiguem de ben segur que ens serà útil.
Us enviarem un full a casa que haureu d'emplenar en cas que els vostres fill tenguin algun tipus d'al·lèrgia als animals de ploma.
Aquí hi trobareu el projecte de galliner que hem fet: El galliner a l'escola
També vos en deixam fotos. Ja només ens falten els inquilins i inquilines!